Vi installerar och ni laddar

En av de största fördelarna med elbilar är att du laddar där du normalt parkerar, hemma eller på jobbet. Bilen laddas medan du kan ägna tid åt annat. Med vår hjälp har du din laddstation där du behöver den.

Vi tar hand om hela arbetsflödet

Projektering

Installation

Offertarbete

Kvalitetssäkring

Service och support

Införsäljning

Smarta betallösningar

Ladda publikt

Vi kan hjälpa fastighetsägaren i Sverige att etablera publik laddning för besökare. Att kunna erbjuda laddning på offentliga parkeringar ökar intaget av besökare och med smarta och enkla betallösningar. Bra för kunden och bra för Fastighetsbolaget. Vi rekommenderar 22 kW för dessa ändamål.

Ladda hos företag

Förmånsvärdet för elbilar är lägre än för fossilbilar vilket innebär en lägre kostnad för företaget. Vi hittar alltid den mest kostnadseffektiva lösningen för företag och dess parkeringsplatser för just laddning av elbilar och laddhybrider. Vi rekommenderar 11 kW.

Ladda i bostadsrättsföreningen

Vi kan erbjuda alla Brf:er med egna parkeringsplatser smarta och hållbara lösningar för laddning av elbilar. Vi levererar alltid nyckelfärdiga lösningar till alla våra kunder och kan erbjuda en flexibel lösning utifrån just era förutsättningar. Våra laddstationer vi rekommenderar har den absolut smartaste lastbalanseringen på marknaden för att nyttja den kapaciteten som finns tillgänlig där och då till elbilen vilket sällan innebär några ökningar av el abbonemang och utbyggnad av el centraler. Vi rekommenderar 3,7- 11kW till medlemmars laddning i Brf:er.

Intresserad av elbilsladdare?

Lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort.

Tack! Vi återkommer så snart som möjligt.
Hoppsan! Något gick fel. Vänligen försök igen.

Våra samarbetspartners och leverantörer

CaCharge

Emterfors Elinstallation

Mobility Motors Sätra och Bromma

Nyttja det statliga bidraget från Naturvårdsverket
för upp till 50% av hela investeringen

Vill du söka bidrag till laddstationer som inte är publika, exempelvis i en bostadsrättsförening, samfällighet eller på ert företag? Vi hjälper dig med hela vägen från idén om laddstationer till färdiga laddsystem. Kontakta oss idag på 010-121-94 00.

Support

Laddstolpen kan vara svår att installera.
Låt oss hjälpa dig.

Kontakta våra kunniga säljare:

No items found.

Christian Miljevic

Kundrådgivare - Greentech

076-644 75 08

christian.miljevic@installationsproffsen.se